GLASERING

ANANAS-GLAZE

  • ¼ ananas, blendet med lidt juice eller vand
  • 3 spsk. mørk farin/sirup
  • 1 spsk. sennepspulver
  • 1 tsk. finthakket mynte

 

Bland de tre første ingredienser i en gryde, og bring blandingen i kog. Sluk for varmen, tilsæt mynte, og lad glazen køle af. Opbevares i et skoldet glas, indtil du skal bruge den.

HONNING-GLAZE

  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. stødte kryddernelliker
  • 2 spsk. allehånde
  • 2 spsk. ingefærpulver eller 1 spsk. frisk ingefær
  • 2 spsk. appelsinjuice
  • 2 spsk. engelsk sennepspulver
  • 2 spsk. cognac

 

Bland alle ingredienserne sammen, og bring blandingen i kog. Køl glazen af. Opbevares i køleskabet, indtil du skal bruge den.

ABRIKOS-GLAZE

  • 2 spsk. abrikosmarmelade
  • 1 spsk. hakket abrikos
  • 2 spsk. frugtchutney
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 2 spsk. Verjuice/sherry/dessertvin
  • Saft af ¼ citron
  • 1 knivspids salt

 

Bland alle ingredienserne i en kasserolle. Bring blandingen i kog ved middel til svag varme. Lad glazen simre i 1 til 2 minutter, indtil blandingen er jævn og blank.

Grill opskrifter på glasering