Grillede grøntsagspakker

  • 2 mellemstore søde kartofler
  • 2 kopper (ca. 4,8 dl) butternut-squash/græskar/ squash, skåret i tern
  • 2 mellemstore løg, skåret i halve
  • 2 hele fennikler, skåret i skiver på 1 cm
  • 6 minisquash, skåret i halve på langs
  • 1 lille aubergine, skåret i tern
  • Hakket hvidløg
  • Hakket timian
  • Hakket salvie
  • Saft af 1 appelsin, citron eller lime
  • 1 spsk. smør eller olie
  • Stanniol til pakken/pakkerne

 

Pensl et stort stykke stanniol med smeltet smør eller olie. Bland alle grøntsager og krydderurter med lidt smeltet smør eller olie. Del grøntsagsblandingen op i 6-8 små pakker eller én stor. Hæld saft af appelsin, citron og lime ud over grøntsagerne i foliepakkerne/-pakken. Luk stanniolpakken omkring grøntsagerne. Husk at bukke kanterne to gange, så dampen ikke slipper ud af pakken. Tilberedningstid 30 til 40 minutter på en almindelig grill, 30 minutter på en gasgrill.

 

Åbn pakken forsigtigt, så dampen kan komme ud. Pas på – den er meget varm! Hæld lidt mere smør og krydderurter over grøntsagerne før servering. Denne ret kan også serveres med hvidløgs- /ingefærvinaigretten.


6-8 portioner som tilbehør eller 4 portioner som hovedret.

Grill opskrift på grillede grøntsagspakker