Kraftigt krydrede, sprøde fiskekoteletter

  • 4 fiskekoteletter, vasket og tørret med køkkenrulle
  • Saft og skal af 1 citron
  • 1 tsk. sukker
  • 2 tsk. salt
  • 2 fed hvidløg i skiver
  • 1 hakket grøn chili uden kerner
  • 1-2 spsk. olie

 

Du kan bruge alle slags hvid fisk til denne opskrift: torsk, hvilling, kingklip (sydafrikansk fisk)…


Du kan ændre retten lidt ved at tilsætte en af følgende krydderurter:
dild, basilikum, persille, rucola, koriander. Du kan også bruge ingefær.


Mariner fisken i alle ingredienserne på listen ovenfor. Varm grillristen op, og pensl den med olie. Steg fiskekoteletterne i 5 minutter på hver side, indtil de er sprøde og gyldne. Pynt retten med krydderurter. Dryp lidt mere olie over før servering.


Bemærk: Brug kun en krydderurt ad gangen, da nogle krydderurter er for kraftige til at blive blandet med andre.


4 portioner.

Grill opskrift på kraftigt krydrede og sprøde fiskekoteletter