Krydret torskefrittata

  • 200-300 g torske- eller kullerfileter, skåret i skiver
  • ½ rødløg skåret i ringe
  • ¼ grøn peberfrugt, ¼ gul peberfrugt og ¼ rød peberfrugt, skåret i strimler
  • 8 letpiskede æg
  • Salt og friskkværnet peber
  • ¼ tsk. stødt kommen
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • ¼ tsk. ingefærpulver
  • ¼ tsk. kanel
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1-2 hakkede forårsløg
  • 10 skiver franskbrød

 

Varm en pande eller paellapande op, og hæld 2 spsk. olivenolie på den varme pande. Steg løg og peberfrugt let. Tilsæt salt, sort peber og krydderier.


Hæld den sidste spsk. olivenolie i rundt langs pandens kant. Læg brødskiverne rundt langs kanten, så de overlapper hinanden lidt. Det danner en "barriere", så æggemassen ikke løber ud.


Hæld æggemassen ind på midten af panden, og skru ned til svageste varme. Tilsæt derefter fisk. Læg låg på. Steges i ca. 5 minutter, indtil æggemassen er stivnet.
Pynt til sidst med hakkede forårsløg. Serveres skåret i trekantede stykker.


4-6 portioner.

Grill opskrift på krydret torskefrittata