Pølser med årstidens frugter

  • 4-8 store tykke pølser
  • 4-8 skiver bacon
  • Årstidens frugter, f.eks. grøn mango, abrikos, ananas eller pære
  • Du kan også bruge tørret frugt, f.eks. tørret mango, dadler eller svesker

 

Lav et snit på langs af pølserne. Pas på ikke at skære helt igennem.


Skær frugten i små stykker eller strimler. Fyld pølserne med frugtstykker, og vikl derefter bacon omkring pølserne. Sæt en tandstik i for at holde baconen på plads.


Varm grillen op ved middel varme. Læg pølserne på grillen, når den er varm.
Vend pølserne en gang imellem, så de bliver stegt på alle sider. Steges 15-20 minutter, indtil de er gennemstegt.


Du kan også bruge cocktailpølser til denne ret. Serveres som forret eller snacks. De skal steges i ca. 12 minutter.


4-6 portioner.

Grill opskrift på pølser med årstidens frugter